|  Kezdőlap  |  Tagság  |  Hírek & események  |  Linkek  |  English  |
 
 

Fontos híreket olvashat a Hírek és események menüpont alatt!

Meghívó!

2015-ös Karácsonyi Klubdélután meghívó

Egyesületünk tagjait szeretettel meghívjuk az LES Magyarország Közhasznú Egyesület 2015. évi Karácsonyi Klubdélutánjára, amelyet 2015. december 10-én 15:00 órakor a Festetics Palota Tükörtermében (1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3.) tartunk.

Az előkészületek szükségessé teszik a résztvevők számának ismeretét, ezért nagyon kérjük, hogy részvételi szándékát – december 4-ig – szíveskedjék e-mailen (racsek.zsoka@mie.org.hu) jelezni a MIE Titkárságán .

www.festeticspalota.hu

Bemutatkozás


Köszöntjük a LES Magyarország, a Szellemi Tulajdon Üzleti Hasznosításáért Egyesület (LES Magyarország) honlapján!

Egyesületünk a Licensing Society International (LESI) nemzetközi egyesület magyar tagja, és elsődleges célja az új nevében is kifejezett törekvés, mely a szellemi tulajdon üzleti hasznosításának elősegítése. Ezt a célt szakmai hozzáadott értéket teremtve igyekszik elérni, többek között segíti a licencia-szerződésekkel és technológia-transzferrel foglalkozó szakemberek munkáját, elmélyíteni igyekszik a szellemi tulajdonnal és azok adás-vételével kapcsolatos ismereteket. Oktatással, tapasztalatcserével, a tagoknak a nemzetközi egyesület bizottsági munkájába való bevonásával, és mindennemű aktivitásával hozzá kíván járulni egy innovatív, tudásalapú és versenyképes nemzetgazdaság kialakulásához. Egyesületünk minden tagja megkapja a Les Nouvelles folyóiratot, mely évenként 4 alkalommal jelenik meg, és színvonalát, tartalmát tekintve egyedülállóan kiváló szakfolyóirat. A tagok a nemzetközi szervezet honlapjának tartalmához korlátozás nélkül hozzáférhetnek, és a tagjegyzékhez való hozzáférés egyedülálló kapcsolatteremtési lehetőséget biztosít.

Egyesületünk minden tagja egyúttal a Nemzetközi Egyesület tagja is, és adatai megjelennek a csak a tagok számára hozzáférhető nemzetközi tagjegyzékben.

Honlapunkat úgy próbáltuk összeállítani, hogy az hasznos, gyakorlati információval szolgáljon az idelátogató érdeklődőknek. Szívesen vesszük ötleteiket! Ha észrevétele vagy a honlap fejlesztésére vonatkozó ötlete van, kérjük, szíveskedjék egy elektronikus levelet küldeni az info@les-hungary.hu címre.

A szakmai rendezvényeken való személyes találkozás, a gyümölcsöző közös munka reményében,

Üdvözlettel:


Lantos Mihály
Elnök, LES Magyarország

Új belépők részére


A Licencing Executives Society International honlapján, a www.lesi.org webhelyen részletes információkat találhatunk az egyesület tevékenységéről, felépítéséről. Ha a nyitólap tetején a "JOIN" gombra kattintunk, akkor ott a tagsággal járó tudnivalókat angol nyelven összefoglalva olvashatjuk.

A felvételhez vagy az itt található kérelmet vagy pedig a hivatkozott webhelyen lévő mezők kitöltésével lehet jelentkezni.

Üdvözlettel:


Lantos Mihály
Elnök, LES Magyarország

 
    Kezdőlap
 
   
ajánlott felbontás: min 1027x768    
tesztelve: MSIE 6.0, Mozilla Firefox 1.0.6