|  Kezdőlap  |  Tagság  |  Hírek & események  |  Linkek  |  English  |
 
 

Fontos híreket olvashat a Hírek és események menüpont alatt!

Meghívó!

Egyesületünk szeretettel meghívja Önt, és minden az iparjogvédelem iránt érdeklődő barátját, ismerősét a cseh és az osztrák társegyesületeinkkel közösen rendezendő, és Pozsonyban, 2014. október 3-án tartandó szakmai rendezvényre

A részleteket és a meghívót a Hírek és események menüpont alatt találja!

Bemutatkozás


Köszöntjük a LES Magyarország, a Szellemi Tulajdon Üzleti Hasznosításáért Közhasznú Egyesület (LES Magyarország KHE) honlapján!

Egyesületünk a Licensing Society International (LESI) nemzetközi egyesület magyar tagja, és elsődleges célja az új nevében is kifejezett törekvés, mely a szellemi tulajdon üzleti hasznosításának elősegítése. Ezt a célt szakmai hozzáadott értéket teremtve igyekszik elérni, többek között segíti a licencia-szerződésekkel és technológia-transzferrel foglalkozó szakemberek munkáját, elmélyíteni igyekszik a szellemi tulajdonnal és azok adás-vételével kapcsolatos ismereteket. Oktatással, tapasztaltcserével, a tagoknak a nemzetközi egyesület bizottsági munkájába való bevonásával, és mindennemű aktivitásával hozzá kíván járulni egy innovatív, tudásalapú és versenyképes nemzetgazdaság kialakulásához. Egyesületünk minden tagja megkapja a Les Nouvelles folyóiratot, mely évenként 4 alkalommal jelenik meg, és színvonalát, tartalmát tekintve egyedülállóan kiváló szakfolyóirat. A tagok a nemzetközi szervezet honlapjának tartalmához korlátozás nélkül hozzáférhetnek, és a tagjegyzékhez való hozzáférés egyedülálló kapcsolatteremtési lehetőséget biztosít.

Honlapunkat úgy próbáltuk összeállítani, hogy az hasznos, gyakorlati információval szolgáljon az idelátogató érdeklődőknek. Szívesen vesszük ötleteiket! Ha észrevétele vagy a honlap fejlesztésére vonatkozó ötlete van, kérjük, szíveskedjék egy elektronikus levelet küldeni az info@les-hungary.hu címre.

A szakmai rendezvényeken való személyes találkozás, a gyümölcsöző közös munka reményében,

Üdvözlettel:


Lantos Mihály
Elnök, LES Magyarország KHE

 
    Kezdőlap
 
   
ajánlott felbontás: min 1027x768    
tesztelve: MSIE 6.0, Mozilla Firefox 1.0.6