Tagfelvétel

 

Az Egyesület aktív tagja lehet bárki, aki e szakmai területen tevékenykedik, aki felvételét kérte az Egyesületbe és akinek felvételi kérelmét az elnökség elfogadta. Az Egyesület pártoló tagja lehet bármely természetes vagy jogi személy, aki az Egyesület tevékenységét támogatni kívánja és ehhez anyagi támogatást nyújt. Az Egyesület tagja magyarországi lakos, vagy olyan ország lakosa lehet, amelynek nincs nemzeti LES tagozata. Ettől eltérő, kivételes esetben az elnökség külön álláspontja szükséges.


Új belépõk részére


A Licencing Executives Society International honlapján, a www.lesi.org webhelyen részletes információkat találhatunk az egyesület tevékenységérõl, felépítésérõl. Ha a nyitólap tetején a "JOIN" gombra kattintunk, akkor ott a tagsággal járó tudnivalókat angol nyelven összefoglalva olvashatjuk.

A felvételhez vagy az itt található kérelmet vagy pedig a hivatkozott webhelyen lévõ mezõk kitöltésével lehet jelentkezni.

Éves tagdíj: 

Az Egyesület éves tagdíja az Alapszabály 5.1 pontjában adott felhatalmazás alapján 2014. 05. 28-án tartott közgyűlés által megerősítetten évi 12.000 Ft, ami az Egyesület megalapítása óta változatlan mértékű.


A nemzetközi tagdíj fizetésének kötelezettségét az Alapszabály 5.4 pontja írja elő, és ennek mértéke a LES International belső szabályzata és az Egyesület részére küldött számlája alapján minden tag után évi 64.- USD összeg, és ennek a forintban kifejezett értéke kerül számlázásra az Egyesület saját tagdíjával együtt

 

Üdvözlettel:


Dr. Molnár István
Elnök, LES Magyarország