Elnökség

 
  Elnök: Molnár István Dr. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Titkár: Kerepesi Zsófia Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Elnökségi tagok: Busku Georgina Dr. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Halász Bálint Dr. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Lantos Mihály Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Liber Noémi Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Pethő Levente Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Sovári Miklós Dr. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
       

ÉVES Tagdíj


Az egyesület éves tagdíja két részbõl áll, nevezetesen a saját tagdíjból, ami évi 12.000.- Ft, és a nemzetközi tagdíjból. A nemzetközi tagdíjat a nemzetközi szervezet határozza meg, és benne van a Les Nouvelles folkyóirat megküldése is. Most ez az összeg USD 65. Ezt az összeget a tagdíj számla kiállításakor érvényes árfolyamon számítjuk át forintra, jellegzetesen 18.000 Ft.

Az éves tagdíj vonatkozásában tehát kb. 30.000.- Ft költséggel kell számolni.


A nemzetközi egyesületnek csak természetes személy tagjai lehetnek, de mi a tagdíj számlát a munkáltató vagy irod vagy megjelölt bármely költségviselõ nevére ki tudjuk állítani, csak a számlázási adatokat az elnökséggel közölni kell.