Elnökség

 
  Elnök: Molnár István Dr. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Titkár: Kerepesi Zsófia Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Elnökségi tagok: Busku Georgina Dr. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Halász Bálint Dr. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Lantos Mihály Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Liber Noémi Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Pethő Levente Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Sovári Miklós Dr. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
       

ÉVES Tagdíj


Az egyesület éves tagdíja két részből áll, nevezetesen a saját tagdíjból, ami évi 12.000.- Ft, és a nemzetközi tagdíjból. A nemzetközi tagdíjat a nemzetközi szervezet határozza meg, és benne van a Les Nouvelles folyóirat megküldése is. Most ez az összeg USD 65. Ezt az összeget a tagdíj számla kiállításakor érvényes árfolyamon számítjuk át forintra, jellegzetesen 18.000 Ft.

Az éves tagdíj vonatkozásában tehát kb. 30.000.- Ft költséggel kell számolni.


A nemzetközi egyesületnek csak természetes személy tagjai lehetnek, azonban a tagdíjról szóló számlát akár a munkáltató, iroda vagy bármely megjelölt költségviselő nevére ki tudjuk állítani - ehhez a számlázási adatokat közölni kell az elnökséggel.